Datasafe Valokuituyhteydet

Valokuitutekniikka on toistaiseksi ainoa tiedon siirtämisen tekniikka, joka on kehitetty alun perinkin tietoliikennettä varten. Valokuidun nopeus ei ole pelkästään nimellisnopeutta, valokuidussa verkon viiveet saadaan hyvin alhaisiksi, joka tarkoittaa nopeampaa käyttäjäkokemusta kaikissa verkon palveluissa. Kannattaa pitää mielessä, että yrityksen tarpeet vaihtelevat työntekijöiden määrästä riippumatta.

Valokuituverkkomme laajenee

+

Symmetriset yhteydet

Verkkomme ei ole ainoastaan nopea. Se on symmetrinen, eli data kulkee molempiin suuntiin yhtä nopeasti. Verkko osaa jakaa kuormaa. Verkon turvallisuus on aina huippuluokkaa.

Suunnittelu

Suunnittelun perusteena on analyysi nykytilanteesta. Analyysin pohjalta suunnittelemme sinulle yhteyden teknisen toteutuksen ja siihen tarvittavat palvelut.

Turvallisuus

Verkomme toimintaa seurataan 24/7. Valvomaton verkko voi sotkea yrityksesi toiminnan. Siksi verkon valvonta ja turvallisuus ovat meille tärkeitä.

Palveluverkkomme laajenee

Selvitämme kiinnostusta palveluverkkomme laajentamiseen. Kerrothan meille, mikäli olet kiinnostunut nopean valokuituverkon rakentamisesta alueellesi.

Yhteys vaativalle käyttäjälle

Ei ole enää sama, kuinka kauan menee sähköpostien liitetiedostojen lähetyksessä, isojen tiedostojen vastaanottamisessa tai vain verkkosivustojen avautumisessa. Valokuidulla voidaan toteuttaa jopa 10gbit/s nopeuksia, tosin tuossa vaiheessa nopeutta tärkeämpää on yhteydessä oleva lähes olematon viive, jota esimerkiksi pelaajat kaipaavat. Datasafen valokuituun perustuva internetyhteys onkin jo monien verkkopelejä pelaavan onnistumisen salaisuus.

Nopeuden ja alhaisen viiveen lisäksi valvomme verkkojemme toimintaa reaaliajassa, jolloin pystymme ennalta ehkäisemään mahdollisista vikatilanteista aiheutuvia häiriöitä.

Kattavat ja nopeat yhteydet – kuidulla, tottakai.

Operoimamme runkoverkko muodostuu omassa hallinnassa olevasta kuitukaapeliverkosta sekä Internetpalveluiden tuottamiseen räätälöidyistä palvelinkeskuksista. Palvelinkeskukset sijaitsevat Suomessa; Kymenlaaksossa ja pääkaupunkiseudulla.

Verkko on rakennettu nykyajan kaista- ja laatuvaatimukset huomioiden. Erityisesti huomiota on kiinnitetty verkon häiriöttömyyteen ja alhaiseen latenssiin. Tämä tarjoaa hyvän alustan reaaliaikaisten ja businesskriittisten palveluiden tuottamiseen.

Internet-yhteytemme luotettavuus taataan BGP4- ja BGP6-reitityksellä ja useiden eri transit-operaattorien käyttämisellä. Reititys pitää huolen mm. siitä, että Internet-yhteytemme toimii normaalisti, vaikka osa palvelintilaan tulevista Internet-yhteyksistä vikaantuisikin.

Tuleva 5G tarvitsee sekin valokuitua

Digitalisoituvan maailman palvelut internetissä kasvavat vauhdilla, johon nykyisen mobiiliverkon kapasiteetti ei yksinkertaisesti enää riitä. Mobiiliverkot toki kehittyvät ja 5G-yhteys on tulossa, mikä tarkoittaa myös valokuituliittymien kiihtyvää rakentamista, sillä jokaisesta 5G-tukiasemasta on yhteys valokuituverkkoon. 5G yhdistettynä Wifi 6 laitteisiin on varmasti hyvä langaton versio verkosta, mutta ei vielä pärjää oikealle valokuidulle, jossa kulkevan tiedon määrä on käytännössä rajaton.

Valokuituyhteys Datasafe Business 100/100

Nopeus 100/100Mbps

1 julkinen vaihtuva IP-osoite

Liityntärajapinta RJ45

Palomuuripalvelun mahdollistava päätelaite

Tukipalvelu 24/7

Valokuituyhteys Datasafe Business 300/300

Nopeus 300/300Mbps

1 julkinen vaihtuva IP-osoite

Liityntärajapinta RJ45

Palomuuripalvelun mahdollistava päätelaite

Tukipalvelu 24/7

Suosituin

Valokuituyhteys Datasafe Corporate 100/100

Nopeus 100/100Mbps

1 julkinen vaihtuva IP-osoite

Liityntärajapinta RJ45

Päätelaite sopimuksen mukaan

Tukipalvelu 24/7

Valokuituyhteys Datasafe Corporate 300/300

Nopeus 300/300Mbps

1 julkinen vaihtuva IP-osoite

Liityntärajapinta RJ45

Päätelaite sopimuksen mukaan

Tukipalvelu 24/7

Woocommerce Product Pricing Tables

 

Seuraa verkkomme laajenemista

Kouvola

Kouvola keskusta
Kouvola Katajaharju
Kouvola Kasarminmäki
Kuusankoski keskusta
Kouvola Sarkola
Kouvola Tornionmäki

Lahti

Lahti keskusta

Lappeenranta

Lappeenranta keskusta
Lappeenranta linnoitus
Lappeentanta Harapainen

 

Hamina

Hamina keskusta

Kotka

Kotka keskusta

Datasafe Valokuituyhteydet

Datasafe Yritysverkot

Datasafe Palomuuripalvelut

Datasafe Lähiverkkopalvelut

Läheistä luotettavuutta – Kouvolan Yritystilat

”Kouvolan Yritystilojen hallinnoimalla kolmella kiinteistöllä (Prikaatintie 9, Vartiotie 3 ja 5) Kasarminmäellä on yhteinen alueverkko. Vuosituhannen alussa rakennettu verkko oli vanhaa tekniikkaa, aiheutti ongelmia ja kaipasi kipeästi päivitystä. Datasafe otti homman...

Aitoa vastuuta verkosta – KSAO

”Kouvolan seudun ammattiopiston (KSAO) liiketalouden oppilaitoksessa on kaksi erillistä internet–yhteyttä. Ongelmanratkaisu on tärkeä osa opiskelua ja ohjevideot ovat nuorten keskuudessa tekstejä suositumpia, joten verkon toimivuuden osalta pää ei saa lyödä kattoon....

Yhteydenotto

Q

Häiriötiedote

whm20.palvelimella häiriö. Korjaustoimet käynnissä. Arvio aamupäivä 5.6.2022