Datasafe Webhotellit vaativaankin käyttöön

Kotimainen, huippunopea ja varmatoiminen Datasafe Webhotelli on yrityksen ulkoisen viestinnän vankka perusta. Suomenkielisen hallintapaneelin avulla kaikki toiminnot ovat helposti ja nopeasti muokattavissa muutamalla klikkauksella.

Kotimainen

Datasafen webhotellit sijaitsevat kotimaisissa konesaleissa. Nopea reagointi mahdollisisissa ongelmatilanteissa mahdollistaa korkean tason luotettavuuden.

~

SSL salaus

Kaikkiin webhotelleihimme kuuluu SSL-salaus. SSL–salaus suojaa käyttäjien ja websivustosi välisen liikenteen.

Sähköposti

Saat sähköpostit heti käyttöön. Hallintapaneelilla muokkaat ja lisäät sähköpostitilejä tarpeen mukaan.

Verkkotunnus

Webhotelli tarvitsee aina verkkotunnuksen. Rekisteröimme uudet tai vaihdamme olemassa olevat.

Webhotelli Pikkolo

Yhdistykset, aloittavat yritykset, blogit

Suositus enint. 300 vierailua/d

Kotisivutilaa 2GB

Liikennöinti/kk 100 GB

Tietokantoja 1 kpl

Sähköpostilaatikoita 10 kpl

Domainparkki lisäpalveluna

4,08 

Webhotelli Standard

PK-yritykset, joilla on useampi sähköpostin käyttäjä.

Suositus enint. 600 vierailua/d

Kotisivutilaa 25 GB

Liikennöinti/kk 500 Gb

Tietokantoja 5 kpl

Sähköpostilaatikoita 50 kpl

Domainparkki lisäpalveluna

8,25 
Suosituin

Webhotelli Executive

Yrityksille, joilla on tarvetta useille kieliversioille, tuotteiden omille sivuille, ali- tai rinnakkaisdomaineille.

Suositus enint. 1200 vierailua/d

Kotisivutilaa 50 GB

Liikennöinti/kk 1 TB

Tietokantoja 10 kpl

Sähköpostilaatikoita 150 kpl

Domainparkki 1 kpl

16,58 

Webhotelli Sviitti

Järeisiin web-tuotantoihin, joissa tarvitaan paljon tilaa, liikennöintiä ja uusinta tekniikkaa.

Suositus enint. 1800 vierailua/d

Kotisivutilaa 100GB

Liikennöinti/kk 2 TB

Tietokantoja 10 kpl

Sähköpostilaatikoita 150 kpl

Domainparkki 10 kpl

24,92 
Monipuolisin
Woocommerce Product Pricing Tables

Kotisivuostajan opas – mikä verkkotunnus, webhotelli tai julkaisualusta?

Yleensä kotisivujen rakentaminen alkaa verkkotunnuksen valinnalla. Verkkotunnus rekisteröidään palveluntarjoajan, kuten meidän kauttamme.

Verkkotunnus on yrityksen, palvelun tai tuotteen niminen, verkkotunnuksella markkinoit internetissä. Verkkotunnuksen rekisteröinnin yhteydessä yleensä valitaan myös se tila, jonne kotisivut perustetaan.

Kotisivutila voi olla webhotelli tai julkaisualusta. Suurin ero näillä on sähköposti, webhotelleihimme sisältyy sähköposti, julkaisualustoihin ei. Julkaisualustojen kanssa suosittelemme Microsoftin Office 365 tuotepaketteja, joiden avulla saat varmasti riittävän tilan sähköposteille.

Verkkotunnuksen ja webhotelli/julkaisualustan tilauksesta menee n. tunti, jonka jälkeen sivujen tekijä pääsee töihin. Webhotelleissamme on kätevä toiminto, jolla luot yhden sivun käyntikortin yhteystiedoille ja muulle informaatiolle siksi aikaa kun sivuja tehdään.

Saat meiltä tukea sivustoprojektin kaikissa vaiheissa, määrittelemme sähköpostitilit ja yhdistämme Office 365 tilaukset yrityksesi verkkotunnuksen alle toimivaksi kokonaisuudeksi.

Internetin palvelut pohjautuvat verkkotunnukseen.

Jos sinulla ei ole verkkotunnusta, tarkista verkkotunnuksen saatavuus.

Tulokset näyttävät myös hinnat.

Kaikkiin webhotelleihin sisältyvät

Hallintapaneeli

Suomenkielisen hallintapaneelin kautta mukautat kaikkia webhotellisi teknisiä muutoksia. PHP-versiot, sähköpostitilit, domainhallinta.

Varmuuskopiot

Voit hallinnoida eri varmuuskopiotyyppejä, teet varmuuskopiot vain haluamistasi osioista tai koko sivustosta. Varmuuskopion palautukset napin painalluksella.

Kävijätilastointi

Kävijätilastointia hyödyntämällä selvität sivut, joiden kautta sivustollesi useimmin saavutaan. Saat arvokasta tietoa auttamaan hakukoneoptimoinnissa.

DNS-tiedot

Suomenkielisellä hallintapaneelilla teet verkkotunnusten ja sähköpostien ohjaukset helposti.

k

Sivuston julkaisutoiminto

Helppokäyttöisellä sivuston julkaisutoiminnolla teet viidessä minuutissa sivustollesi käyntikortin ja annat itsellesi ja mainostoimistolle aikaa rakentaa sivustosi huippukuntoon.

Datasafe webhotellit

Datasafe WordPress julkaisualustat

c

Datasafe Verkkotunnukset

Datasafe Nimipalvelut

cPanel Webbihotelli yleisohjeita

Avainsanat: webhotelli, hosting, nettisivut, cms, php.ini Tiedostojen siirto palvelimelle Palvelun tilausvahvistuksessa saamillasi tunnuksilla voit kirjautua palvelun hallintaan, sekä siirtää sivut palvelimelle FTP asiakasohjelmalla. Voit siirtää tiedostot suoraan...

Uuninmittaus Martti Häkli Oy luottaa Datasafen Webhotelliin

Datasafen Webbihotelli ja Datasafe Roskapostinsuodatus tarjoavat hyvän perustan yrityksen sähköposti- ja webbisivuratkaisuksi.

Aitoa vastuuta verkosta – KSAO

”Kouvolan seudun ammattiopiston (KSAO) liiketalouden oppilaitoksessa on kaksi erillistä internet–yhteyttä. Ongelmanratkaisu on tärkeä osa opiskelua ja ohjevideot ovat nuorten keskuudessa tekstejä suositumpia, joten verkon toimivuuden osalta pää ei saa lyödä kattoon....

Kotisivuostajan opas – mikä verkkotunnus, webhotelli tai julkaisualusta?

Yleensä kotisivujen rakentaminen alkaa verkkotunnuksen valinnalla. Verkkotunnus rekisteröidään palveluntarjoajan, kuten meidän kauttamme. Verkkotunnus on yrityksen, palvelun tai tuotteen niminen, verkkotunnuksella markkinoit internetissä. Verkkotunnuksen...

Julkaisujärjestelmät

Avainsanat: cms, wordpress, drupal, silverstripe, joomla Julkaisujärjestelmä on www-ohjelmisto, jota käyttämällä tehdään käytännössä kaikki internetsivut tänä päivänä. Julkaisujärjestelmät itsessään ovat ilmaisia, ja niihin voi asentaa ilmaisia ja maksullisia lisäosia...

Luotettava Webhotelli – Ajan Ommel

Jo vuosien ajan meidän verkkosivumme ovat olleet Datasafen webhotellissa. Uudistusprosessit ovat sujuneet ongelmitta eikä käyttökatkoja ole ollut. Uusiessamme toimisto-ohjelmistoa, päädyimme Office 365 ratkaisuun, joka asennettiin meille yrityksen omalle...

Webhotellin sähköpostin lisääminen Android-laitteeseen

4.4 mobiililaitteeseen Avainsanat: Webhotelli, Sähköposti, IMAP, SMTP, 4.4, Kitkat Oheisella ohjeella voit lisätä puhelimen Android 4.4 versioon. Ohje on yleispätevä ja sitä voi soveltaa muihinkin Android-päätelaitteisiin. 1. Valitse Asetukset 2. Valitse Yleiset 3....