Datasafe Verkon- ja palveluiden valvonta

Datasafe Verkon- ja palveluiden valvonta tarjoaa tietojärjestelmiä hallinnoivalle taholle nopeasti tilannekuvan verkkoon. Palveluiden tilaa ja käytettävyyttä voidaan tarkastella helposti. Palvelukokonaisuus vähentää ylläpidon resurssitarvetta ja vähentää turhaa mekaanista tiedon seulontaa. Ennakoinnin ja erilaisten ylimitoitusten jäädessä tarpeettomiksi asiakas säästää kustannuksissa.
}

Reaaliaikaikainen kuva

Verkon palveluiden tila, käytettävyys, liikennemäärät näkyvät reaaliajassa.

Edullinen ja helppo

Valvontajärjestelmän käyttöönotto ei vaadi suuria investointeja laitteistoon tai henkilöstöön.

Tunne verkkosi

Yhdellä silmäyksellä näet reaaliajassa koko verkkosi kuormituksen, yksittäisen linkin ja solmun tilan.

Valvo myös muita palveluja

Näe palvelusi koko teknologiaketjun toiminta: palvelimet, levyjärjestelmät, verkot, tietokannat sekä ohjelmistojen eri tasot.

Johda tiedolla

Yksityiskohtaisista tiedoista selvität mitä verkossasi oikeasti on tapahtunut, ja katsomalla käyttöhistoriaa voit nähdä verkkosi kuormituksen trendejä ja toistuvia ilmiöitä.

Yhdellä silmäyksellä näet verkon tilannekuvan, liikenne-määrät ja suunnat, laitteiden tilat, kapasiteetin ja kuormitusasteen.

Vaivaton käyttöönotto

Valvontajärjestelmän käyttöönoton ei tarvitse olla suuri investointi laitteistoon tai henkilöstöön. Me voimme halutessasi tarjota valvontajärjestelmän palveluna, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia sen asennuksesta tai ylläpidosta.

Datasafe Verkon- ja palveluiden valvonta on suomalainen työkalu verkon toiminnan ennakointiin. Se on reaaliaikainen visuaalinen verkon ”sääkartta”, jonka näkymän voi rakentaa pudota ja raahaa -editorilla.

Datasafe Omapilvi

Datasafe Virtuaalipalvelin

Datasafe Vuokrapalvelin

Datasafe CoLocation

Aitoa vastuuta verkosta – KSAO

”Kouvolan seudun ammattiopiston (KSAO) liiketalouden oppilaitoksessa on kaksi erillistä internet–yhteyttä. Ongelmanratkaisu on tärkeä osa opiskelua ja ohjevideot ovat nuorten keskuudessa tekstejä suositumpia, joten verkon toimivuuden osalta pää ei saa lyödä kattoon....

Läheistä luotettavuutta – Kouvolan Yritystilat

”Kouvolan Yritystilojen hallinnoimalla kolmella kiinteistöllä (Prikaatintie 9, Vartiotie 3 ja 5) Kasarminmäellä on yhteinen alueverkko. Vuosituhannen alussa rakennettu verkko oli vanhaa tekniikkaa, aiheutti ongelmia ja kaipasi kipeästi päivitystä. Datasafe otti homman...

Yhteydenotto

Q

Häiriötiedote

whm20.palvelimella häiriö. Korjaustoimet käynnissä. Arvio aamupäivä 5.6.2022