Yleensä kotisivujen rakentaminen alkaa verkkotunnuksen valinnalla. Verkkotunnus rekisteröidään palveluntarjoajan, kuten meidän kauttamme.

Verkkotunnus on yrityksen, palvelun tai tuotteen niminen, verkkotunnuksella markkinoit internetissä. Verkkotunnuksen rekisteröinnin yhteydessä yleensä valitaan myös se tila, jonne kotisivut perustetaan.

Kotisivutila voi olla webhotelli tai julkaisualusta. Suurin ero näillä on sähköposti, webhotelleihimme sisältyy sähköposti, julkaisualustoihin ei. Julkaisualustojen kanssa suosittelemme Microsoftin Office 365 tuotepaketteja, joiden avulla saat varmasti riittävän tilan sähköposteille.

Verkkotunnuksen ja webhotelli/julkaisualustan tilauksesta menee n. tunti, jonka jälkeen sivujen tekijä pääsee töihin. Webhotelleissamme on kätevä toiminto, jolla luot yhden sivun käyntikortin yhteystiedoille ja muulle informaatiolle siksi aikaa kun sivuja tehdään.

Saat meiltä tukea sivustoprojektin kaikissa vaiheissa, määrittelemme sähköpostitilit ja yhdistämme Office 365 tilaukset yrityksesi verkkotunnuksen alle toimivaksi kokonaisuudeksi.